Relove


Päivänä jonakin tuossa lomamme alkutaipaleella olin jet lagissa ja kahvin tarpeessa Töölöntorin kulmilla. Ajauduin Relove nimiseen putiikkiin, jonka inventaarioon lohduttava kofeiini näytti kuuluvan. Täytin take away kuppini termoksesta pumpatulla suodatinkahvilla ja marssin matkoihini. Kaahatessani taas seuraavaan kohteeseen mukaan tarttuneet kahvisiemaukset jäivät hämmästyttämään. Ne olivat suorastaan taivaallisia. Jos termari-kahvi oli näin hyvää miltä mahtoivat maistua Reloven valikoimiin kuuluvat erikoiskahvit? Pakkohan sinne oli myöhemmin matkata takaisin testaamaan asiaa.


Olimme ystävien kanssa matkalla saunomaan kun Relove taas osui kätevästi kohdalle (hyvä sijainti sanoisin, kuljen tästä usein ohi) Koitti siispä loistava tilaisuus tilata erilaisia kahvivaihtoehtoja ja tehdä kattava vertailututkimus kavereiden kupeista siemaillen. Ja totta se oli, jokainen siemaus oli aina vain toistaan parempi! Tämä paikka menee siispä uusien perinteiden listalle, toivottavasti se säilyy yhtä hyvänä ensi kesään....



Reloven nettisivuilta ilmenee, että kyseessä on "Recycling Cafe" ja konseptin bisnesmalli kiteytetään sanoihin "Tyyli, maku, tunne". Ihaillen myönnän, että visioon on ylletty kullakin kolmella tasolla. Paikka henkii rustiikkista tyylikkyyttä, kepeyttä ja erityisesti tuota järjettömän hyvän kahvin makua. Vaikka ehdottomasti kannata kierrätystä, kirpparitoimintaa ja vanhan tavaran uudelleenkäyttöä en todennäköisesti olisi tullut takaisin tähän mukavuutta hersyvään putiikkiin ilman mielessä kutkutellutta kahvin himoa. Mikä briljantti idea saada ihmiset tänne shoppailemaan! Ja kuinka helppoa on kahvikuppi kädessä kadota tankojen väliin tutkimaan sieltä löytyviä aarteita.


Kikattelimme siispä kahvitauon verran putiikin söpöyksille ja jatkoimme sen jälkeen matkaa kohti saunailtaa.. Loistopysäkki. Ja aah, naisten iltoja, ystäviä, saunomista... elämä on. Kunpa tämä kesä ei loppuisi koskaan!




Amy tonkimassa tankoja...

Comments

Popular posts from this blog

Cafe Birgitta ja viimeisten päivien kiireitä

Eksjö - herkullisen pikkukaupungin metsästys