Siemauksia Stadista

Erittäin kauan sitten päätin, että elämäni ei saa koskaan muuttua tylsäksi. Sitä on saanut mitä tilaa - vauhdikkaan perheen ja kodin maailman toisella laidalla. Mies joka oli opiskelijaporukan hulluin ja hulvattomin vei sydämeni ja sittemmin muutkin osat minua Vancouveriin, Kanadan länsirannikolle, missä asumme kolmen lapsemme kanssa maailmaa tutkien ja sen mielettömyyttä ihaillen.

Juuri nyt lomailen lämpimän helteisessä kotimaassa ja tunnen olevani turistina kaupungissa, jonka tunnen läpikotaisin. Helsinki on täynnä muistoja ja tuttuja kadunkulmia, mutta samalla myös täynnä kaikkea uutta, trendikästä ja ihanaa! Rakastun tähän paikkaan jokaisella vierailullani yhä enemmän.





Suomi-kesän ensimmäinen lomapäivä starttasi reissulla Lonnan saareen ilmaiseen jazz tapahtumaan. Aurinko, ystävät, musiikki, juomat ja syömät hellivät sielua, toisinaan piti suorastaan nipistellä itseäni varmistaakseni, että olin hereillä ja kaikki tämä oli todellista. Aina sama fiilis kun saavun Suomeen. Jälleennäkemisen riemu, vanha syliin hulmahtava tuttuus ja kaunis kesä-saaristo... Pakahduttavan hyvä olo.






Comments

Popular posts from this blog

Eksjö - herkullisen pikkukaupungin metsästys

Relove

Cafe Birgitta ja viimeisten päivien kiireitä