In the flow



Olihan se kerrankin nähtävä. Ajoitus täydellinen, lippu tyrkyllä ja kaverit menossa. Miksipä ei siis. Mutta seuraavana päivänä katsoin tarkemmin kalenteriani ja huokaisin. Sinä viikonloppuna tulee Amy Pariisista. Oj.



Festarit oli loppuunmyyty ja minulla vain yksi lippu plakkarissa, selailin facebookia toria huutonettiä ja viesteilin tutuille: Lippu hakusessa Amylle! Kertokaa jos kuulette sellaisesta! En kuitenkaan ollut valmis maksamaan tuplahintaa, joten festaripäivänä päätimme seuraavaa. Siiderit kourassa alueelle ja joko ostaisimme Amylle lipun tai myisimme omani. Jomman kumman oli pakko onnistua.



Täytyy myöntää, että siinä portilla tunnelmia haistellessa mieliteko päästä sisäpuolelle kasvoi entisestään. Mahtavan näköistä festarikansaa valui hilpeänä, coolina ja onnekkaana ohitsemme rannekkeiden vaihtoon. Tunnelma oli railakas myös meidän puolellamme rajaa, mutta sisällä kaihersi kipinä saada lippu jostain. Vain yksi lippu... Ja tulihan se toki lopulta sieltä!


Uujee! Sisällä ollaan!



Vastassa olivat festareita jo toista päivää koluavat kaverimme, rento musiikin jytke, sekä kutkutteleva urbaani katutunnelma. Tätä oli Flow. Juuri niin kuin olin kuvitellut, mutta ehdottomasti paljon parempaa. Ensikertalaisen ihastuksella halusimme heti kaiken nyt.



Testasimme hierontapisteen ja pohdimme päivän strategiaa. Koskapa suuremmalla porukalla on haasteellista liikkua väenpaljoudessa jakaannuimme pienempiin porukoihin ja sovimme yksittäisiä tapaamisia pitkin päivää. Treffipaikkoja riitti drinksubaareista keikkapaikoille ja Pop Up pisteistä punaisille kaduille. Rakastuin runsauden paljouteen ja aisteja hiveleviin mielikuvituksellisiin maailmoihin, joita kätkeytyi jokaiseen nurkkaan ja telttaan.






Päälava ja keltaiset Flow tunnarit. Arctic Monkeys oli lauantain pääsesiintyjä, silloin koimme ryysistä poikasineen. Myös Gin Tonic "kulhollisia" jonottaessamme saimme hieman ruuhkatunnelmaa ja loppuillasta Balloon Stagella... Muuten päivä oli mielestäni mukavan väljä ja rento.




Skeittipuisto ja siellä esiintyvät pro:t - hauska idea!




Ja tietenkin ravitsimme sielun lisäksi ihan konkreettista vatsaamme festareiden lukuisilla tarjolla olevilla herkuilla. Valinnanvaikeus iski toinen toistaan houkuttelevimpien ruokakojujen paljoudessa.




Gin Tonic "kulhot" kuten nämä ihanat drinksut nimesimme...



Kiitos kaunis Flow, ensi vuonna uudestaan!

Comments

Popular posts from this blog

Eksjö - herkullisen pikkukaupungin metsästys

Relove

Cafe Birgitta ja viimeisten päivien kiireitä