Yllätysten saari


50 vuotta sitten vanhempani astelivat vihkipapin eteen antamaan lupauksiaan. Myötä- ja vastamäessä vannottiin ja tämä sana on pitänyt. Kirjoitin korttiin: Onnea maailman nuorekkaimmalle hääparille! Kiitos että menitte naimisiin - ilman teitä ei olisi meitä.

50 vuoden ajan vanhempani ovat vitsailleet siitä, kuinka he olivat häämatkalla Korkeasaaressa appivanhempien kanssa. Kun veljeni sitten ehdotti yllätysjuhlia eläintarhassa tuntui ajatus turhankin luontevalta. Paikkavalinta ei olisi voinut olla osuvampi.


Salakuljetimme siispä ansioituneet vanhempani Mustikkamaalle ja vastaanotimme heidät siellä juhlavin menoin ja railakkaan naurun kera - rantakallioilla kohotimme skumppalaseja ja pidimme puheita. Tämän jälkeen siirryimme muutaman elukoita ja lasten innostusta sisältävän mutkan kautta ravintola Karhuun.


Leppoisa ja lapsiystävällinen ravintola oli pannut parastaan tärkeän juhlapäivämme kunniaksi. Seurueemme sai astella valkoisin pöytäliinoin katettuun pöytään ja nautimme aivan erinomaisesta ja erittäin henkilökohtaisesta palvelusta. Iso ja lämmin kiitos kaikesta Korkeasaaren ravintola Karhu!! 


Ruokailun ohessa seurapiirimme pääsi ihailemaan karhujen tepastelua lasiseinän takana!


Päivällisen jälkeen kiersimme tietenkin Korkeasaaren kohokohdat ja hykertelimme yhdessäolon onnea. Olen aina rakastanut yllätyksiä! Niistä huokuu todellinen välittämisen viesti - "tämä kaikki on tehty teitä varten ja teidän iloksi". On kiherretty suunnitelmien parissa, nähty vaivaa asian salassapitämiseksi ja jännitetty sitä, kuinka kaikki tulisi sujumaan. Vanhempieni hämmästyneet ja ilahtuneet ilmeet olivat meille kaikille ruhtinaallisen palkkio ja aivan erityisen tyytyväinen olin siitä, että kaikki sujui kuin juuri niin tai vieläkin paremmin kuin olimme toivoneet.

Itse olen saanut myös kokea monia ihania ja aivan uskomattomia yllätyksiä elämässäni. Parhaimpia ovat olleet mieheni järjestämät hääpäiväyllärit (kerran mm. jouduin Barcelonaan asiasta etukäteen tietämättä), ystävieni järjestämät yllätyssynttärit, sekä monta päivää kestäneet täydellistäkin täydellisemmät polttarini, joita vieläkin muistelen utuisesti unelmoiden leveä hymy suunpielissäni.



Sporttipoika löysi itselleen uteliaan kaverin:)


Comments

Popular posts from this blog

Eksjö - herkullisen pikkukaupungin metsästys

Relove

Cafe Birgitta ja viimeisten päivien kiireitä